Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Sven - 24 juni 2010 22:33

Nu är det sommar och det innebär att det finns festivaler överallt. Det är inte så att alla dessa är intressanta. En del handlar bara om att man ska sitta i ett öltält och bli råfull. Det tilltalar inte mig direkt. Det är lite roligare att besöka festivaler med något ev. budskap eller tema. Givetvis ska det alltid finnas bra musik på de intressanta festivalerna.

 

Men hur ska man hitta alla dessa festivaler, sommaren är ju kort. Visst kan man googla eller få viktiga och bra tips ifrån vänkretsen, men jag följer nog min inre känsla och tittar efter vägskyltar med festivalnamn.

 

  

 

Heal The World Festival, 3 juli på Frostavallen är ett evenemang som är inprickad i almanackan. En festival där människan, djuren och naturen är i samklang med varandra och förståelsen att värna om den glob som kallas Jorden. På denna festival finns det konstnärer, hantverkare, människo- och djurrättsorganisationer,olika

musiker och ursprungsfolk som bidrar till att det kan vara intressant att besöka denna annorlunda festival. Så pricka in den i din festivalalmanacka.

...vi ses..

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards