Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av Sven - 26 augusti 2010 15:17

Det började med att Mys skulle få besök av en släkting ifrån Stockholm. De har inte träffats på många år, men nu skulle hon besöka Skåne och tyckte det var ett bra tillfälle att mötas. Mys som ser möjligheter, drog igång en släktträff med c:a 25 personer ur hennes släkt. Tanken var att flera i släkten inte hade träffat stockholmaren på flera år och nu fanns tillfället. Dessutom har vi gott om plats för sociala möten.

 

Men hur gör man för att 25 personer ska få plats runt ett och samma bord. Helt klart fixar man till en festlokal i en del av ladan. Mys tyckte att vi skulle klä festlokalen med tyg och mattor för att få bort känslan av lada i lokalen.

 

Vi plockade fram alla tyger och mattor som inte användes,men det saknades mycket för att klä lokalen. Gamla tyger och mattor skänktes av vänner, bord och stolar lånades ( Tack för hjälpen alla vänner), vi fick köpa till en del av rekvisitan och lokalen blev efterhand klar. 

Det finns ingen logik eller helhetsyn i denna inrednings tanke, utan mer att man tager vad man haver och resten bjuder ens vänner på. Resultatet blir lite grann en blandning av ens första lägenhet, en hippiekvart och ett beduintält för 25 gäster.

 

Här är iallafall resultatet. Var och en bedömmer själv

om det är kitchigt coolt eller om ett totalt kaos råder.

 

     

 

Vi är ialla fall beredda på att ta emot släkten.

..vi ses..

Ovido - Quiz & Flashcards