Alla inlägg under november 2009

Av Sven - 15 november 2009 17:46

Ta det lungt, där ute i mörkret

 

  

 

...vi ses...

Av Sven - 14 november 2009 19:34

Här är lite bilder ifrån vårat kök.

 

    

 

...och så här lyser det mys...

 

  

 

..vi ses..

Av Sven - 14 november 2009 16:07

Igår var jag med om en mycket rolig aktivitet. På mitt jobb avtackade vi en man som går i pension vid årsskiftet. Avtackningen innebar olika aktiviteter under eftermiddagen och ett avslut på kvällen med en god middag. Det var en rolig och trevlig fredag.

En av aktiviteterna var " kreativa spelet". Det är ett spel liknande " gymnasie-inspark"och"fångarna på fortet". Spelplanen är stadens centrum och alla spelregler får du efterhand via en mobiltelefon. Det kan handla om en kunskaps fråga, fotografera ett visst motiv, lyssna på en låt och veta vad den heter eller att göra något förnedrande i offentlig miljö. Allt detta kan ge plus eller minus poäng.

Mitt uppdrag var att klättra upp i en lyktstolpe utanför stadshusets cafeteria under fikatid.Gissa om det var många som satte kaffet i halsen.

 

  

 

 Utöver detta skulle laget knäcka koder som fanns i offentligheten. T.ex texter som kunde finnas bakom vägskyltar, på elskåp eller brunnslock. utöver allt detta fick du ytterligare bonuspoäng om du fann tennisbollar som var utplacerade i city.

Allt handlade om att kunna samarbeta med ditt lag och din omgivning. Mest poäng efter c:a tre timmar vann.

 

  


Det var en skön känsla att sedan stå med sitt lag och lyfta segerpokalen. Tack till stadens invånare som hjälpte oss med en del av svaren....vi ses..

Av Sven - 11 november 2009 11:22

Jag trodde att vi levde i en idyll, långt ifrån all kriminalitet. Jag har hela tiden tyckt att det är behagligt på landsbygden. Att kunna ha sina saker ute och och inte ens behöva tänka tanken på att låsa in dem över natten eller när vi inte är hemma på gården.

Tider förändras och idag upptäckte jag att ett simpelt fågelbad var försvunnet ifrån sin plats. Det var ett vackert fågelbad, men inte så särskilt dyrt. Men det var vårt.

Jag kan inte uppfatta att det skulle kunna försvinna på något annat sätt än att någon har tagit det med sig. Jag har heller ingen annan tro än att det har försvunnet vid ett tillfälle när vi inte varit hemma.

Om  jag har fel, känns det lite obehagligt att någon helt fräckt skulle gå in på en enskild väg där en stor skällande hund lever löst i trädgården.

Jag tycker iallafall att det är sjukt att någon sjunker så lågt att de tar saker ifrån andra, bara för att sakerna inte är fastlåsta och inte för att de har ett värde som kan omvandlas i pengar.

Det var ett fågelbad, vad är det värt på svarta marknaden...vi ses..

Mys

Av Sven - 10 november 2009 15:57

 

 

FÖRLÅT MIG MYS.

 

Dumma saker sägs och görs, när ilska och frustation ligger i luften.

Det kan aldrig vara ogjort, men kanske lär man sig av situationen.

Av Sven - 10 november 2009 15:34

Jag vet inte om jag är korkad eller emotionellt störd. Bråket mellan mig och Mys är inte upprättat ännu. Och här står jag och försöker skapa en sensuell atmosfär i vårt sovrum.

Jag är väl tillräckligt naiv och förhoppningsfull, för jag tror att renoveringen görs för vår kommande njutnings skull.

Väggarna målas med färg som kallas Bordeux, men är snarare purpurröd. För att rummet inte ska bli för mörkt, tänkte vi komplettera med guldmönstrad fondvägg mitt mellan två fönster och även samma tapet bakom sänggaveln. Tanken är att få ett rum att fungera som två med en naturlig avskiljning mellan. Sovrum och kontor. Inredningen kommer fortsätta att vara inspirerad ifrån indisk stil.

To be continued..vi ses..

Av Sven - 9 november 2009 13:58

Hela huset är fyllt av hjärtan, men känslan är enbart tomhet.

 

..vi ses..

Av Sven - 9 november 2009 13:32

Ett hack i hennes ansikte

Ett hopp i tid och rymd

Tålamod, min vän,

vi väntar på det goda

 

De tar fingeravtryck här, här måste vi stanna

Här måste vi stå för allting som vi gjort och sagt

och jag undrar, klarar du att märka mig

och täcka hela min själ

som står i ditt namn

Om du klarar det så finns vi i registret

och min hud, den bär dina fingrar

 

Tillförlitligt var aldrig det grepp

som tappar sitt fäste

Nu snubblar jag och snavar,

går vilse mer än vanligt

Tystnaden, den är som snårigast

 

Så nära nen utan att kännas,

är regnet för tungt för att falla

( Skyddsnät av Erica Midestad )

 

....vi ses...

Ovido - Quiz & Flashcards